Biografie

Tom Renckens

Tom Renckens is een alleskunner en een doorzetter, een kuitenbijter. Hij voelt zich vooral als een vis in het water in het brede gamma van het ondernemingsrecht, maar zijn nieuwsgierigheid en drift naar kennisgaring kent geen grenzen.

Tom is licentiaat vertaler, master in de toegepaste taalkunde (Duits en Spaans, 2002-2007), combineerde een professionele carrière vervolgens met rechtenstudies en werd in 2013 Master in de Rechten (UHasselt, KU Leuven, Universiteit van Maastricht), combineerde vervolgens een carrière als advocaat met specialisatiestudies en voltooide in 2017 de gereputeerde master na master Vennootschapsrecht (KU Leuven). Genoeg diploma’s? Niet voor Tom. Hij is thans op weg naar een MBA (Master of Business Administration, Université de Liège-UHasselt-Fachhochschule Aachen). Tussentijds volbracht hij ook nog de postuniversitaire opleiding Curator-Vereffenaar (Themis, 2018) en startte hij de opleiding Bemiddeling.

Met zijn ervaring in de bedrijfswereld en zijn economische inzichten als (aankomend) MBA-er, maar vooral ook als uitstekend advocaat is Tom de geknipte man om mee zijn schouders te zetten onder het nieuwe Solvimus-concept.

Tom werkt in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans, en zo nodig ook in het Portugees.