méér Solvimus !

Solvimus verwelkomt Alexandra Beerten !

Alexandra heeft jarenlange ervaring als advocate in de ondernemingswereld en als juriste in het vastgoed.

Zij zal onze kern 'ondernemingen en ondernemers, vennootschappen en vastgoed" mee ondersteunen.

Op die wijze draagt zij bij aan onze visie en doelstellingen ten aanzien van ons cliënteel : duurzame banden met ondernemingen en ondernemers in het kader van ontzorging van ondernemers-issues en private zorgen.

BOUWEN AAN DE AFBOUW VAN CONFLICTEN IN DE BOUW – Miek spreekt …

Onze vennoot Michaël (Miek) WARSON werd uitgenodigd om voor een publiek van bouw- en vastgoedactoren te spreken samen met Michaël DE HERDT (Besix) in ontbijtseminaries te Turnhout op 16/03/2021 en te Antwerpen op 30/04/2021 over "bouwen aan de afbouw van conflicten in de bouw".

Solvimus groeit!

Solvimus is fier drie ervaren (en al zeggen we het zelf) top-advocaten te kunnen voorstellen.

Kristof Spagnoli, Annemie Peeters en Tom Renckens vervoegen het Solvimus-team. Elk van hen heeft reeds zijn strepen verdiend in Limburgse, nationale of internationale advocaten- en advieskantoren. Elk van hen heeft ook sterke roots in de bedrijfs- en ondernemingswereld, wat hen bijzonder gevoelig maakt voor de echte noden van een cliënt.

UPDATE: Covid-19 maatregelen

Beste cliënt,

U neemt met gezond verstand de nodige voorzichtigheid in acht? Wij zeker en vast ook. Wij ontvangen u graag veilig in onze kantoren of spreken u op afstand via de inmiddels vertrouwde online meeting-diensten. Wees verzekerd dat we het virus niet toelaten onze beschikbaarheid en de kwaliteit van onze dienstverlening te beïnvloeden.

Stay safe,

Het Solvimus team

Collaboratieve Onderhandeling

Miek werd een aantal weken geleden door de Orde van Vlaamse Balies (OVB) als één van de vier eerste collaboratieve advocaten van het land “erkend”.

Praktische Gids Bemiddeling en Collaboratieve Onderhandeling


Bij uitgeverij Story Publishers verscheen de Praktische Gids Bemiddeling en Collaboratieve Onderhandeling, waarvan Michaël (Miek) Warson één van de medeauteurs is samen met Dirk Van de Gehuchte, Carmen Matthijs Marco Dubois(advocaten) en Anne-Marie Witters (raadsheer bij het Hof van Beroep te Brussel). Dit boek werd door Miek en Dirk voorgesteld op de boekenbeurs te Antwerpen op 7 november 2019.