Praktische Gids Bemiddeling en Collaboratieve Onderhandeling

Bij uitgeverij Story Publishers verscheen de Praktische Gids Bemiddeling en Collaboratieve Onderhandeling, waarvan Michaël (Miek) Warson één van de medeauteurs is samen met Dirk Van de Gehuchte, Carmen Matthijs Marco Dubois(advocaten) en Anne-Marie Witters (raadsheer bij het Hof van Beroep te Brussel). Dit boek werd door Miek en Dirk voorgesteld op de boekenbeurs te Antwerpen op 7 november 2019.

De auteurs willen een gidsende bijdrage leveren aan allen die vaak mensen bijstaan in conflicten. Het boek biedt inzicht in wat er – buiten het voeren van een gerechtelijke procedure – nog mogelijk is om conflicten op te lossen.

De passie en competentie van ons kantoor bestaat er in om samen met de cliënten trendsetter en pionier te zijn in het zoeken naar moderne oplossingen, rijker dan juridisch alleen. Oplossingen moeten “passen” bij onze cliënten: ambitieuze ondernemers en ondernemingen die bezig zijn met voluit ondernemen en liefst niet met al te veel negatieve barrières die dat verstoren. Wij verstaan dat en hopen daar elke dag aan bij te dragen, niet alleen genezend maar vooral voorkomend adviseren wanneer er nog geen probleem is.

Ons kantoor gelooft immers zeer sterk in oplossingen via onderhandeling en bemiddeling. Wil u hierover meer info, aarzel niet ons te contacteren.