Advocaten

Michaël (Miek) Warson is licentiaat in de Rechten (FNDP Namur en KUL Leuven) sinds 1994. Hij is advocaat, curator, treedt regelmatig op als gerechtsmandataris in ondernemingen in moeilijkheden, is erkend bemiddelaar en gecertifieerd Adviseur Familiebedrijven (EMS Brussel). Hij is vennoot-oprichter van Solvimus.

MICHAEL WARSON

Advocaat & Bemiddelaar

Kristien Vaes is licentiaat in de Rechten (KUL Leuven) sinds 1994 èn licentiaat in het notariaat aan de (UCL Louvain-la-Neuve 1995). Daarna behaalde zij nog een master in het ondernemingsrecht (UIA – 1998) en in het milieurecht (HIVA – 1996). Zij is advocaat, erkend bemiddelaar en vennoot-oprichter van Solvimus.

KRISTIEN VAES

Advocaat & Bemiddelaar

Bart Vanhorenbeek is licentiaat in de Rechten (KUL Leuven) sinds 1995. Hij is advocaat, van 1995 tot 2013 aangesloten bij de Balie te Leuven en vanaf 2004 tevens lid van de Balie van Limburg (voorheen Hasselt). Hij is advocaat, erkend bemiddelaar en vennoot-oprichter van Solvimus.

BART VANHORENBEEK

Advocaat & Bemiddelaar

Sanne Mahieu is master in de rechten (KUL Leuven 2012) èn is master in intellectuele eigendomsrechten (KUL Leuven 2014). Een deel van haar masteropleiding volbracht zij in Straatsburg (Université Robert Schuman 2012). Deze kennis verdiepte zij verder als juriste in een gespecialiseerd merken- en octrooibureau en in de vastgoedprojectontwikkeling. Zij volgt een opleiding tot erkend bemiddelaar.

SANNE MAHIEU

Advocaat

Matthias Bots is master in de rechten (UHasselt - Université de Liège 2016). Hij legde zich reeds tijdens zijn studies toe op het ondernemingsrecht. Hij nam in 2014 deel aan de European Moot Court Competition, in Kavala, Griekenland.

Secretariaat

Telefoon: 011/140.410
Elke staat het kantoor ervaren bij in de administratie van kantoor en onthaalt u, zoals wij het graag hebben, professioneel betrokken en met aandacht voor u.

ELKE HESELMANS

Administratie