Advocaten

Michaël (Miek) Warson is een out-of-the-box-denkende duizendpoot die ondernemers en ondernemingen bemiddelend, ontmijnend, adviserend, maar vooral ondernemingsgericht inspireert als ware het voor hem zelf. Miek is een gekend pionier-erkend bemiddelaar (in ondernemingszaken en familiale zaken), advocaat, collaboratief advocaat, curator, gecertifieerd Adviseur Familiebedrijven (EMS Brussel), bestuurder, ondernemer, docent en auteur van diverse werken over oplossingsgericht denken en handelen in de ondernemingssfeer.

Michaël Warson

Advocaat & Bemiddelaar

Kristof Spagnoli heeft een ruime ervaring als advocaat, fiscalist, ondernemer, bestuurder en ontwikkelaar. Zijn cliënten zijn zijn ‘partners’, die hij niet alleen met juridische en fiscale kennis bijstaat, maar waarvoor hij tevens klankbord en gesprekspartner in strategische, bedrijfseconomische en andere beleidskwesties is.
Annemie M. Peeters is een meester ontzorger voor vermogende families en ondernemers en rekent heel wat (Limburgse) top-ondernemers en captains of industry onder haar cliënten.
Tom Renckens is een alleskunner en een doorzetter, een kuitenbijter. Hij voelt zich vooral als een vis in het water in het brede gamma van het ondernemingsrecht, maar zijn nieuwsgierigheid en drift naar kennisgaring kent geen grenzen.

Tom Renckens

Advocaat

Office Management

Greet Van Belle neemt als Office Manager het dagdagelijkse beleid van het kantoor in haar kundige handen. Daarnaast ondersteunt zij ook Michaël en Tom in de curateles en insolventiedossiers.

Greet Van Belle

Office Manager & Insolventie

Elke staat het kantoor ervaren bij in de administratie van kantoor en onthaalt u, zoals wij het graag hebben, professioneel betrokken en met aandacht voor u.

Elke Heselmans

Office Manager & PA MW