Solvimus combineert ondernemerschap en juridische expertise om Crème de la Crème te begeleiden bij overname door Greenyard

18/04/2024

Crème de la Crème viert een mijlpaal van een kwart eeuw van toewijding, innovatie en groei. Rik Zweegers en Ann-Cathérine Nulens hebben met hun bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt, gedreven door innovatie en een focus op gezonde voeding. Hun specialisatie in ‘gezond ijs’ en lactosevrije desserts heeft niet alleen de aandacht getrokken van fijnproevers, maar ook van kapitaalkrachtige voedingsgiganten zoals Greenyard.

Het was ons een waar genoegen om Rik en Ann-Cathérine te begeleiden bij elke stap van dit proces, waarin onze ondernemersgeest en juridische expertise samensmolten om opgebouwd talent en knowhow te matchen aan kapitaalkrachtige ondernemingen en zo een nieuwe fase van groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

De samenwerking tussen Crème de la Crème, Greenyard en Solvimus is een inspirerend voorbeeld van hoe ondernemerschap, innovatie en juridische expertise kunnen samenkomen om waarde te creëren en zo een nieuwe fase van groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Wij kijken uit naar de verdere successen van Crème de la Crème binnen de Greenyard-familie en zijn trots dat wij deze opmerkelijke reis mochten begeleiden.

Wij zijn Andernemers en zijn dat graag.