Advocaat. Bemiddelaar. Curator.

Tom Renckens

Tom Renckens is een alleskunner en een doorzetter.  Geboren en getogen in een ondernemersfamilie, zit ondernemen hem in het bloed. Hij voelt zich dan ook als een vis in het water in het brede gamma van het ondernemingsrecht, maar zijn nieuwsgierigheid en drift naar kennisgaring kent geen grenzen.

Tom is licentiaat vertaler, master in de toegepaste taalkunde (Duits en Spaans, 2002-2007), combineerde een professionele carrière vervolgens met rechtenstudies en werd in 2013 Master in de Rechten (UHasselt, KU Leuven, Universiteit van Maastricht). Vervolgens combineerde hij een carrière als advocaat met specialisatiestudies en voltooide in 2017 de gereputeerde master-na-master Vennootschapsrecht aan de KU Leuven. 

Daarbovenop heeft Tom in 2021 een MBA (Master of Business Administration, Université de Liège-UHasselt-Fachhochschule Aachen) en een postgraduaat Bemiddeling (UCLL) behaald. 

Met zijn ervaring in de bedrijfswereld en zijn economische inzichten als MBA-er, maar vooral ook als uitstekend advocaat is Tom de geknipte man om mee zijn schouders te zetten onder het nieuwe Solvimus-concept.

Tom is tevens erkend bemiddelaar en werd door de Ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt aangesteld als curator. 

Tom werkt in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans, en zo nodig ook in het Portugees.

Tom Renckens